Home

De laatste nieuwtjes:

Beste ouders

Morgen (15/08) staat zoals ieder jaar onze bezoekdag op het programma. Het aanvangsuur is 11u (10u in kampuur). Dit wil dus zeggen dat alles dus ook maar in gereedheid wordt gebracht tegen 11u en ons terrein maar vanaf dan beschikbaar is. Wij willen jullie dan ook vriendelijk vragen om dit te respecteren en maar vanaf 11u toe te komen. Het is ook altijd handig om zelf tafels en stoelen te voorzien. Ook een beschutting kan van pas komen.

Tot morgen!

De leiding


Onlangs verschenen de Leeuwkes in de spiksplinternieuwe reisgids van Nikolaou! Spot hieronder de beelden die gepubliceerd zijn! P.S. Ik heb trouwens gehoord dat Johnny Smith zijn clipje van het Leeuwkeslied ook bijna af is…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste ouders/sympathisanten

Hoewel het nog niet voor meteen is, beginnen wij toch stilaan uit te kijken naar ons jaarlijks kamp. Ook dit jaar doen wij weer mee aan de spaaractie van Joyvalle. Wij willen dan ook een warme oproep doen om de gele flapjes die aan de bussen Joyvalle-melk en Appelsientje hangen af te knippen en bij ons op de KSA te bezorgen. Hiermee kunnen wij gratis melk en sinaasappelsap verkrijgen en bovendien nog leuke prijzen mee winnen ook!

U wordt bedankt!

Groetjes
De leiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste ouders/sympathisanten

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten doen wij op de KSA geregeld activiteiten waar toneeltjes aan verbonden zijn. Voor zo’n toneeltjes heb je uiteraard verkleedkledij nodig. Veel van onze kleren zijn echter versleten en stilaan klaar voor het grof vuil. Daarom doen wij een warme oproep aan jullie. Als jullie nog verkleedkledij zouden hebben die jullie kunnen missen mogen jullie die altijd aan de KSA schenken. Dit mag ook gewone dagelijkse kledij zijn die je zelf niet meer draagt. Jullie zouden ons hier een enorm plezier mee doen!

Alvast bedankt!

De leiding

 

Vanaf heden zijn er ook supercoole voetbalkousen van de KSA beschikbaar. En dit voor slechts €7,50!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoera, vanaf heden kan je onze gloednieuwe truien passen en bestellen! En dit voor maar €20! Ik zou niet twijfelen…

 

 

 

 

 

 

cs

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jeugdbeweging die sinds 1956 bestaat en wij zorgen ervoor dat onze leden het woord vervelen niet al te gauw meer in de mond zullen nemen. Onze activiteiten variëren constant.

Enkele voorbeelden zijn: bosspelletjes, kringspelletjes, estafetten, zwemmen, knutselen, waterspelletjes, modderspelletjes, de traditionele pleinspelletjes en nog zo veel meer.
Wij houden natuurlijk ook rekening met jouw leeftijd zodat we er zeker van zijn dat jij je uitermate zal amuseren!

Wanneer geven wij vergadering?

Voor de Leeuwkes, Jongknapen en Knapen is er steeds vergadering elke zaterdag van 14u00 tot 17u00!
De Jonghernieuwers komen iedere zaterdagavond bij elkaar van 18u00 tot 21u00!
Aarzel dus niet en kom eens een kijkje nemen op ons plein in de Rosselvaalstraat!
De Jonghernieuwers verzamelen aan de kerk van Heizijde!
Benieuwd wat er te doen is deze week? Kijk dan zeker eens naar onze maandbrief!
Groepsverdeling
- Leeuwkes: 5 tot 9 jaar
- Jongknapen: 9 tot 12 jaar
-Knapen: 12 tot 15 jaar
-Jonghernieuwers: 15 tot 17 jaar
-Leiding: 17 tot … jaar